Svenska Företagskatalogen
Hem.Sitemap.Skicka in sida

Kategorier

Mjukvara
Hårdvara
Nätverk
Mobilt
Telefoni
Tjänster & Service
Övrigt


Internet & Elektronik

Start / Internet & Elektronik /
server.se
Crystone erbjuder hostingtjänster i form av domännamnsregistreringar, webbhotell, vps, avancerade mailtjänster och dedikerad server samt co-location för både företag och privatpersoner. Utöver hosting tjänster erbjuder vi även applikationer för sociala medier. Sedan starten 1997 har vi arbetat för att vara det webbhotell som erbjuder de stabilaste och mest prisvärda tjänsterna på marknaden. Idag är Crystone ett av Sveriges största webbhotell med kontor i Stockholm, USA och Kanada.
vps, dedikerad server, co-location, terminalserver

Crystone - hosting & domäner
Valet av hosting och domäner är två viktiga byggstenar när det gäller ett företags identitet på internet. Domännamnet är det som din hemsida kommer förknippas med och att detta ger rätt typ av budskap kan inte nog understrykas. Dina domäner behöver också någon form av hosting, ett webbhotell. Utan ett webbhotell går det inte att lägga upp någon hemsida under domännamnet. När du köper ett webbhotell köper du alltså en plats på en server som är kopplad till din hemsida. Det är viktigt att du skaffar dig ett webbhotell som är bra på en lång rad punkter, utöver att priset är lågt. Ett bra webbhotell har exempelvis inga nertider, skulle någonting krångla så märker du det inte eftersom dom har system för att hantera det. Crystone erbjuder domäner billigt och har ett webbhotell som anpassar sig efter just dina krav och behov.
webbhotell - windows & linux, webbhotell för företag, billigt webbhotell för privatpersoner, hantering & registrering av domäner, registrera se-domän, egen hemsida med Crystone sitebuilder, hosting med seo-tänk, support